سازمان بورس و اوراق بهادار > صفحه اول

                                                                                                                                                                                                                                                                          ثبت نام ورود   English

 

 

 

سه شنبه 16 شهریور 1389

  صفحه اول
آخرین اخبار
برای نخستین بار انجام می‌شود، پذیره‌نویسی اوراق مشارکت در فرابورس
چهار شنبه 6 مرداد 1389
برای نخستین بار در تاریخ بازار سرمایه ، پذیره‌نویسی اوراق مشارکت در فرابورس انجام می‌شود.



به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بازار سرمایه (سنا) و به نقل از روابط عمومی فرابورس، روز دوشنبه 11 مرداد ماه جاری، پذیره‌نویسی اوراق مشارکت لیزینگ ایران و شرق به ارزش 80 میلیارد ریال با تضمین نرخ سود 17 درصدی، بدون نرخ جریمه و شکست در بازار سوم فرابورس انجام می‌شود.

این اوراق 4 ساله بوده و از طریق همه کارگزاران فرابورس قابل معامله است. شرکت لیزینگ ایران شرق این اوراق را منتشر می‌کند.

بر این اساس عامل اوراق مشارکت کارگزاری بانک پارسیان، ضامن آن نیز بانک پارسیان و بازارگردان آن شرکت تأمین سرمایه امین است.

بنا براین گزارش، حداکثر خرید برای متقاضیان 5میلیارد ریال و کارمزد و هزینه­ پذیره­نویسی گواهی­ها توسط ناشر اوراق پرداخت خواهد شد. لذا کارگزاران نباید غیر از مبلغ اصل و سود دوران پذیره­نویسی اوراق، مبلغ دیگری را تحت عنوان کارمزد از مشتریان اخذ کنند.

این اوراق با نام بوده و معاملات ثانویه آن در بازار اوراق مشارکت ( چهارم فرابورس) انجام می‌شود.


تعداد بازدید:53
SEO
Powered by IT Dept